Yritys

Palveleva maahantuontiyritys Helsingissä ja Turussa

Oy Perkko on perinteikäs, vakavarainen ja ammattitaitoinen suomalainen perheyhtiö. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat ammattimaiset toimistotekniikkaratkaisut alan johtavien tuotemerkkien parissa. Olemme myös jo vuosikymmenten ajan valmistuttaneet ja maahantuoneet niin kansainvälisesti tunnettujen kuin kotimaistenkin huippumerkkien laatukelloja ja koruja, jotka ovat koristaneet suomalaisia niin arkena kuin juhlapäivinäkin. Helsingin ja Turun toimipisteistämme käsin palvelemme jälleenmyyjiä koko Suomessa.

Perinteikäs perheyhtiö jo vuodesta 1918

Jalo, Urho ja Oiva Perkon 1910-luvulla perustama Oy Perkko aloitti toimintansa suomalaisten rakastamien Leijona-kellojen valmistuttajana ostamalla kellotukku- ja vähittäisliike J.W. Lindroosin. Suomen myydyimmän kellomerkin rinnalle olemme vuosien saatossa huolella valinneet useita tunnettuja, kansainvälisiä kello- ja korubrändejä, kuten Emporio Armanin, Fossilin, DKNY:n ja Seikon. 1980-luvulla Oy Perkko liitettiin osaksi Nurmi-Yhtiöitä.

Kasvamme yhdessä kauppiaidemme kanssa

Vahva panostus sekä suosittuihin muotimerkkeihin että toisaalta perinteisiin klassikkomerkkeihin on yksi menestyksemme salaisuuksista. Kiitos kattavan ja modernin tuote- ja palveluvalikoimamme, nykyinen jälleenmyyjäverkostomme käsittää melkein koko Suomen. Olemme palveleva, ammattitaitoinen ja luotettava, brändin hallintaan erikoistunut maahantuontiyritys, ja haluammekin kasvaa yhdessä kauppiaidemme kanssa niin kello- ja korumarkkinoilla kuin toimistotekniikankin saralla.

Nurmi-Yhtiöt Oy

Nurmi-Yhtiöt on suomalainen perheyritys, johon kuuluu kelloihin ja koruihin sekä toimistotekniikkaan erikoistunut Oy Perkko, miesten asusteita myyvä ja valmistava Matex Oy ja teollisuuden sekä korjaamoalan tukku- ja vähittäisliike Koneboss Oy. Nurmi-Yhtiöiden suurin toimiala on kiinteistösijoittaminen. Konserni omistaa kiinteistöjä muun muassa Helsingistä, Espoosta, Vantaalta ja Turusta.

Oy Perkon oma merkki on Suomen tunnetuin ja käytetyin kello, Leijona, muita tuotteita ovat maailman arvostetuimpia olevat: Seiko, Casio ja Michael Kors. Toimistotekniikan puolella Oy Perkko edustaa toimialan laadukkaimpia Sharp- ja Samsung-monitoimilaitteita ja esitystekniikkaa.

Matexin päätuote on solmio, mutta valikoimista löytyy kaikki juhlapukeutumisen tuotteet, mukaan lukien tunnetut saksalaiset Wilvorst-puvut.
Vieraile sivustolla: www.matex.fi

KoneBoss Oy:n omaan maahantuontiin sisältyvät seuraavat tunnetut tuotemerkit:
Ingersoll Rand -paineilma- ja akkukoneet, Optimum-metallintyöstökoneet, Facom- ja Koken-käsityökalut ja Plarad-momenttivääntimet. Lisäksi kotimaan päämiehet Makita- ja DeWalt-sähkötyökalut, Mirka-hiomatuotteet sekä Kärcher-pesurit ja imurit. Toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Turussa.
Vieraile sivustolla: www.koneboss.fi