Suomen ostetuin kello Leijona saa uutta ilmettä

Leijona on ollut jo vuosikymmeniä tutkitusti Suomen käytetyin ja tunnetuin kellomerkki (mm. Taloustutkimus). Leijonan pitkäkestoinen suosio perustuu vankkaan suomalaiseen osaamiseen suunnittelussa sekä laajaan valikoimaan, josta on löytynyt aina sopiva kello jokaiseen ranteeseen. Vaikka osa Leijonan mallistossa olevista malleista on pysynyt valikoimissa ja vuosikymmeniä, uudistetaan mallistoa kaksi kertaa vuodessa laadusta tinkimättä.

Leijonan mallistoa ollaan nyt entisestään ajankohtaistettu sekä monipuolistettu, ja kesän uutuuskelloissa yhdistetäänkin klassista Leijona-tyyliä kellomuotoilun uusiin tuuliin. Mallistosta löytyy kelloja arkeen ja juhlaan – sekä pelkistettyä ja tyylikästä minimalismia että koristeellisempaa ja näyttävämpää tyyliä.

Pelkistetty, yksinkertainen kellotaulu saa nyt parikseen laadukkaan nahkarannekkeen klassisissa mustan ja ruskean sävyissä. Sama malli raikkaan värikkäällä tekstiilisellä natorannekkeella täydentää kesätyylin.

Koristeellisempaan tyyliin soveltuu laadukas ja näyttävä, valkoisella nahkarannekkeella varustettu uutuusmalli, jonka helmiäiskellotaulua reunustaa säihkyvät korukivet.

Leijona-kellojen taustaa

Leijona on ylivoimaisesti tunnetuin, suosituin ja käytetyin suomalainen kellomerkki, ja ollut sitä jo yli sadan vuoden ajan. Leijonan satavuotinen suosio perustuu siihen, että sen mallisto suunnitellaan aina Suomessa, suomalaiseen makuun soveltuvaksi. Leijona tarjoaa laajan valikoiman kelloja, joita voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa.

Leijona-kello tarjoaa laadukkuutta kohtuuhintaan. Jokainen osa Leijona-kellosta on käynyt läpi syvällisen valintaprosessin aina rannekkeen materiaalista kellotaulun yksityiskohtiin ja koneiston toimivuuteen asti. Kaikki Leijona-kellot käydään läpi tarkoin Leijonan omien kelloseppien kanssa. Leijona-kelloilla on aina kahden vuoden takuu.

Leijona banneri uutuudet 2016 web ok

Lisätietoja:

Yksikön johtaja Satu Summa, puh. 0400 195 205
Tuotepäällikkö Ninja Mielonen, puh. 043 825 4220 (Lisätiedot ja kuvauslainapyynnöt)

Leijona – kaikkien aikojen ostetuin kello Suomessa – jo vuodesta 1907

Leijona-kello on Oy Perkon oma merkki. Oy Perkko on suomalainen perheyritys, joka kuuluu Nurmi-yhtiöön.

Julkaistu kohteessa Yleinen