Kellot ja korut

KORU- JA KELLOLIIKE TUNNETAAN
TUOTTEISTAAN - MAAHANTUOJAN
HUIPPUMERKIT

Oy Perkon maahantuomista tuotemerkeistä niin pienet kuin isotkin koru- ja kelloliikkeet saavat koostettua myymäläänsä upean valikoiman korkealaatuisia ja arvostettuja kelloja ja koruja, joita on ilo tarjota asiakkaille. Palvelemme jälleenmyyjiä koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HALUAISITKO OSTAA SUOSIKKIMERKKISI TUOTTEITA?

Onko sinulla lempimerkkiä, jonka tuotteista olet kiinnostunut? Haluaisitko tarkistaa oman kotikaupunkisi koru- ja kelloliikkeiden valikoimat? Käy Jälleenmyyjät-sivulla ja tee haku!

MYYNTITUOTTEET RANNEKELLOISTA KAULAKORUIHIN

Koru- ja kelloliike vaatii menestyäkseen kattavan, laadukkaan ja houkuttelevan tuotevalikoiman, jonka liikkeen omistaja on tarkoin valinnut asiakkaitaan varten. Oy Perkko tarjoaa kotimaisten laatutuotteiden ohella kansainväliset huippumerkit. Tutustu tuotemerkkeihimme!

JÄLLEENMYYJÄN TÄRKEÄT LINKIT

Verkkokauppa

Aineistopankki

Englantilaisen luksusmerkki Burberryn mallistoon kuuluu maailman halutuimpia merkkituotteita, jotka tunnistaa Burberryn ikonisesta ruutukuosista.
Emporio Armanin koru- ja kellomallistot on suunnattu tyylistään varmoille naisille ja miehille, jotka arvostavat yksinkertaista mutta ylellistä designia.
Ikoniset ja rakastetut Leijona-kellot ovat Suomen kaikkien aikojen ostetuimpia kelloja, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, toimivuus ja tyyli.
Paletti Jewelry on suomalainen korumerkki, jonka mallistosta löydät laajan valikoiman elegantteja ja laadukkaita jalokivi- sekä kulta- ja hopeakoruja.
TRIWA on ruotsalainen, tyylikkään yksinkertainen kello- ja asustebrändi heille, jotka haluavat kelloiltaan ja asusteiltaan jotakin muuta kuin massaa laadusta ja tyylistä tinkimättä.
Adidas Performance Logo black web
Adidas on yksi maailman johtavia urheilutuotemerkkejä. Vuodesta 1920 saakka Adidaksen nimi on ollut synonyymi innovaatioille ja urheilusuorituksille.
Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin rannekellomallistossaan.
Fossil on hauska, tyylikäs, erilainen ja trendikäs kello- ja korumerkki. Tuotteiden pakkauksena toimii aina aito ja persoonallinen Fossil-peltipurkki.
Marc by Marc Jacobsin kellomallisto on suunnittelijan tyylin mukaisesti energinen, leikkisä ja monipuolinen
Rowin tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat kellorannekkeet, joiden avulla saat personoitua kellosi yksilöllisesti juuri sellaiseksi, kuin haluat.
Varta on yksi maailman tunnetuimpia paristomerkkejä. Meiltä saat Vartan laadukkaat paristot niin seinä-, herätys- kuin rannekelloihinkin.
Atlantan kattavaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat klassiset mekaaniset herätyskellot, mekaaniset lyhytaikamittarit ja vesitiiviit seinäkellot.

Diesel on italialainen lifestylemuotibrändi, jonka juuret ovat farkuissa ja vapaa-ajan vaatteissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Dieselin kellot ja korut.

Hagerty-tuotteilla kiillotat korusi ja kellosi edustuskuntoon! Hagerty-hoitotuotevalikoimaan kuuluu muun muassa puhdistusnesteitä ja kiillotusliinoja.
Maailmankuulun muotisuunnittelija Michael Korsin korujen ja kellojen puhdaslinjainen muotoilu tekee niistä ajattoman tyylikkäitä luksusasusteita.
Jo vuonna 1881 perustetun SEIKOn valikoima kattaa kellot aina tyylikkäistä ja arvokkaista malleista ainutlaatuisiin korkean teknologian tuotteisiin.
Korviin tehdään reiät kauneussyistä, mutta kyse on samalla lääketieteellisestä toimenpiteestä. Blomdahl Medical korvien rei’itys on sekä helppoa että turvallista.
Muotisuunnittelija Donna Karanin DKNY- merkin tuotteiden innoittajana on urbaanin tyylikkyyden huipentuma New York: kaupunki, joka ei koskaan nuku.
Henry London on vintage-henkistä arvokkuutta ja upeita värejä yhdistävä Lontoo-henkinen brändi, joka henkii modernia elämäniloa.
Italialaisissa Morellato-kellorannekkeissa on käytetty parhaimpia mahdollisia materiaaleja eli huippulaadukasta nahkaa sekä kestäviä metalliosia.
Tanskalainen Skagen edustaa maailmankuulua, pohjoismaisen minimalistista muotoilua. Skagen tuotevalikoimissa on sekä koruja että kelloja.