Fossil-kelloissa ja -koruissa hurmaavaa rosékultaa

Fossilin uutuuskelloissa ja -koruissa nähdään rosékullan väristä terästä, kristallikoristeita, vaaleanruskeaa nahkaa sekä eri metallisävyjen tyylikkäitä yhdistelmiä.

Rosékullan sävyä ja kristalleja

Raikkaan ilmeen Fossilin rosékullan väriselle Cecile -kellolle antaa leveän teräsrannekkeen keskelle upotettu valkoinen raita. Valkoisessa kellotaulussa on kolme aikaa näyttävää taulua. Korumaisen Jacqueline -kellon kellotaulua ja teräsranneketta koristavat kirkkaat kristallit. Kelloa on saatavana hopean ja rosékullan sävyissä.

Siroja nahkarannekkeita

Fossilin Georgia -kellon kuoressa yhdistyvät hopean ja rosékullan sävyt. Siroutta kellolle antaa kapea, vain 7 millimetrin levyinen nahkaranneke, joka on väriltään vaaleanruskea. Sculptor -kellon kellotaulu on muodoltaan persoonallisen kulmikas ovaali. Kellossa on kapea, 10 millimetrin levyinen vaaleanruskea nahkaranneke, jota piristävät kirkkaanpunaiset ompeleet. Kellotaulun kullan sävyisessä kuoressa on hopeisia yksityiskohtia.

Naisellisia koru-uutuuksia

Fossilin Classics multi tone -rannekorussa ja -kaulakorussa on erikokoisia hopean, kullan ja rosékullan värisiä teräshelmiä, jotka tuovat mieleen kastehelmet ja kesäiset sadepisarat. Kaulakorun elegantti helmiriipus on kiinni hopean värisessä ketjussa. Taipuisista Vintage -rannerenkaista saa näyttävän asusteen pujottamalla useita rosékullan värisiä renkaita rinnakkain tai yhdistämällä niitä muihin rannekoruihin ja -kelloihin. Classics Twist -kaulakorun riipuksessa on sisäkkäin kaksi teräsrengasta, joiden kehät on taivutettu epäsäännölliselle kierteelle. Rosékullan sävyistä riipusta koristavat kirkkaat kristallit.

Kuva_Fossil_web

Lisätietoja:
Oy Perkko, tuotemyyntipäällikkö Taina Luukkainen,
puh. 0400 597 492, taina.luukkainen(at)perkko.fi

Viestintä:
PR- ja viestintätoimisto Soprano Promode
puh. (09) 170 070
Mirkka Guthwert, mirkka.guthwert(at)promode.fi / tiedotus ja kuvamateriaali
Marko Vikman, marko.vikman(at)promode.fi / tuotelainaukset

Jälleenmyynti:
Katso jälleenmyyjät täältä: https://perkko.fi/jalleenmyyjat/kellot-ja-korut/fossil 

Julkaistu kohteessa Yleinen