DKNY-kelloissa ja -koruissa upeaa kiiltoa

Siroja korukelloja, maskuliinisia teräskelloja sekä hopean ja kullan värisiä koruja – DNKY:n kevään 2014 naisten kello- ja korumallistossa säihkyy metalli. Malliston pääväreinä ovat hopea ja rosékulta sekä tehostevärinä oranssiin taittava punainen. Kevään kello- ja korumallisto henkii samaa New Yorkin urbaania kaupunkityyliä kuin DKNY:n vaatemallistokin.

Kello kuin koru

DKNY:n Uptown Convertible -kellot sopivat ranteeseen vaikkapa rannekorujen seuraksi. Kevään uutuutena on kaksi kellomallia: rannerengasmainen kello, jossa on suorakulmion muotoinen, upotettu kellotaulu, sekä korukello, jossa on metallirenkaista koostuva ranneke ja pyöreä kellotaulu. Eleganttiin tyyliin sopii myös siro teräsrannekkeinen ajannäyttäjä, jossa hopeanväriä täydentää naisellinen rosékulta.

Maskuliinista muotoa

Miehekkään kookkaita kelloja suosivalle on tänä keväänä tarjolla kaksi erilaista, teräsrannekkeista mallia. Kummassakin on valkoinen kellotaulu, jota toisessa mallissa rytmittää musta, toisessa punainen, harmaa ja musta ajanottotaulu.

Korut täydentävät tyylin

DKNY:n tämän kevään uudessa korumallistossa toistuu sama värimaailma kuin kellomallistossa. Rannerenkaiden sisäpuolella oleva teksti ”Love from New York” tiivistää DKNY:n New Yorkin urbaania kaupunkimuotia henkivän tyylin.

DNKY

– DKNY eli Donna Karan New York perustettiin vuonna 1989. Ensimmäinen tuoteryhmä olivat farkut.
– Nykyisin DKNY valmistaa New Yorkin urbaania kaupunkityyliä henkivien vaatteiden lisäksi kenkiä, laukkuja ja asusteita naisille, miehille ja lapsille.
– Kellot lanseerattiin vuonna 2000.
– DKNY-kelloja myydään yli 30 maassa yli 10 000 myyntipisteessä.

DKNY_kuva_web_tiedote

Lisätietoja:
Oy Perkko, tuotemyyntipäällikkö Taina Luukkainen
puh. 0400 597 492, taina.luukkainen(at)perkko.fi

Viestintä: 
PR- ja viestintätoimisto Soprano Promode
puh. (09) 170 070
Mirkka Guthwert, mirkka.guthwert(at)promode.fi / tiedotus ja kuvamateriaali
Marko Vikman, marko.vikman(at)promode.fi / tuotelainaukset

Jälleenmyynti:
Katso jälleenmyyjät täältä: https://perkko.fi/jalleenmyyjat/kellot-ja-korut/dkny

Julkaistu kohteessa Yleinen