Toimistotekniikka

AV-ESITYSTEKNIIKKA

Korkeatasoiset av-esitystekniikan kokonaisratkaisut takaavat toiminnan sujuvuuden haastavissakin tilanteissa. Tarjoamme yrityksellesi parhaat mahdollisuudet näyttävään ja tehokkaaseen viestintään. Asiantuntijoidemme suunnittelemat ja toteuttamat kokonaisuudet sopivat sekä pieniin, että suuriin yksiköihin tarjoten haastaviinkin tiloihin aina optimaalisen ratkaisun korkealla asiakastyytyväisyydellä. Lue lisää!

MONITOIMILAITTEET

Tulostamisen sekä asiakirjahallinnan uusimmat innovaatiot vievät yrityksesi tuottavuuden ja tehokkuuden uudelle tasolle. Pilvipalvelut, ERP- ja CRM rajapinnat, mobiili etäkäyttö, sekä monet muut työskentelyä virtaviivaistavat ominaisuudet tekevät monitoimilaitteestasi älykkään viestinnän hermokeskuksen. Luotettavat ratkaisut monitoimilaitepalvelujen osalta toteutamme alan vahvimpiin ja innovatiivisimpiin lukeutuvien SHARP- ja SAMSUNG-päämiesten vahvalla tuella. Lue lisää!

DOKUMENTINHALLINTA

Korkeatasoinen ja laaja järjestelmävalikoima, sekä tarjoamamme asiantuntijuus takaavat optimaalisen ratkaisun yrityksenne toimintaympäristöön ­– aina perusratkaisusta vaativimpaan järjestelmätarpeeseen. Myös jo käytössä olevien järjestelmien osalta tarjoamme saumattoman integraation päätelaitteista ja järjestelmistä riippumatta.

LASKIMET

Sharpin edistykselliset laskimet palvelevat vaativia käyttäjiä esimerkiksi oppilaitos- ja toimistoympäristöissä. Laadukas ja laaja tuotevalikoimamme tarjoaa jokaiselle käyttäjäryhmälle omaan käyttötarkoitukseen sopivan mallin. Lue lisää!

Tarkempia tietoja kaikista toimistotekniikan palveluistamme löydät täältä!