Toimistotekniikka

Toimistotekniikka

MONITOIMILAITTEET

Tulostamisen sekä asiakirjahallinnan uusimmat innovaatiot vievät yrityksesi tuottavuuden ja tehokkuuden uudelle tasolle. Pilvipalvelut, ERP- ja CRM rajapinnat, mobiili etäkäyttö, sekä monet muut työskentelyä virtaviivaistavat ominaisuudet tekevät monitoimilaitteestasi älykkään viestinnän hermokeskuksen.

Luotettavat ratkaisut monitoimilaitepalvelujen osalta toteutamme alan vahvimpiin ja innovatiivisimpiin lukeutuvien SHARP-, HP ja SAMSUNG-päämiesten vahvalla tuella. Lue lisää!

AV-ESITYSTEKNIIKKA

Korkeatasoiset av-esitystekniikan kokonaisratkaisut takaavat toiminnan sujuvuuden haastavissakin tilanteissa. Tarjoamme yrityksellesi parhaat mahdollisuudet näyttävään ja tehokkaaseen viestintään.

Asiantuntijoidemme suunnittelemat ja toteuttamat kokonaisuudet sopivat sekä pieniin, että suuriin yksiköihin tarjoten haastaviinkin tiloihin aina optimaalisen ratkaisun korkealla asiakastyytyväisyydellä. Lue lisää.

DOKUMENTINHALLINTA

Korkeatasoinen ja laaja järjestelmävalikoima, sekä tarjoamamme asiantuntijuus takaavat optimaalisen ratkaisun yrityksenne toimintaympäristöön ­– aina perusratkaisusta vaativimpaan järjestelmätarpeeseen. Myös jo käytössä olevien järjestelmien osalta tarjoamme saumattoman integraation päätelaitteista ja järjestelmistä riippumatta.

HUOLTO- JA YLLÄPITOPALVELUT

Ylpeytemme, palveleva ja asiantunteva huoltotiimi on toimintamme ydin, joka on saanut asiakkailtamme jatkuvasti erinomaista palautetta. Ajallaan suoritetut huolto- ja ylläpitotoimet varmistavat laitteelle sujuvan työnkulun.  Lue lisää.

ASIANTUNTIJAMME PALVELUKSESSASI

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, joka lähtee aina yrityksenne yksilöllisten tarpeiden kartoituksesta. Suunnittelussa otamme huomioon yrityksen nykyisen vaiheen täyttämät vaatimukset, että vastaaminen tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin. Lue lisää.