Kellot ja korut

KORU- JA KELLOLIIKE TUNNETAAN
TUOTTEISTAAN - MAAHANTUOJAN
HUIPPUMERKIT

Oy Perkon maahantuomista tuotemerkeistä niin pienet kuin isotkin koru- ja kelloliikkeet saavat koostettua myymäläänsä upean valikoiman korkealaatuisia ja arvostettuja kelloja ja koruja, joita on ilo tarjota asiakkaille. Palvelemme jälleenmyyjiä koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HALUAISITKO OSTAA SUOSIKKIMERKKISI TUOTTEITA?

Onko sinulla lempimerkkiä, jonka tuotteista olet kiinnostunut? Haluaisitko tarkistaa oman kotikaupunkisi koru- ja kelloliikkeiden valikoimat? Käy Jälleenmyyjät-sivulla ja tee haku!

MYYNTITUOTTEET RANNEKELLOISTA KAULAKORUIHIN

Koru- ja kelloliike vaatii menestyäkseen kattavan, laadukkaan ja houkuttelevan tuotevalikoiman, jonka liikkeen omistaja on tarkoin valinnut asiakkaitaan varten. Oy Perkko tarjoaa kotimaisten laatutuotteiden ohella kansainväliset huippumerkit. Tutustu tuotemerkkeihimme!

 
1st Selection -tuotevalikoimaamme kuuluvat turvalliset ja testatut ensiasennuskorut.
Adidas Performance Logo black web
Adidas on yksi maailman johtavia urheilutuotemerkkejä. Vuodesta 1920 saakka Adidaksen nimi on ollut synonyymi innovaatioille ja urheilusuorituksille.
Atlantan kattavaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat klassiset mekaaniset herätyskellot, mekaaniset lyhytaikamittarit ja vesitiiviit seinäkellot.
Korviin tehdään reiät kauneussyistä, mutta kyse on samalla lääketieteellisestä toimenpiteestä. Blomdahl Medical korvien rei’itys on sekä helppoa että turvallista.
Englantilaisen luksusmerkki Burberryn mallistoon kuuluu maailman halutuimpia merkkituotteita, jotka tunnistaa Burberryn ikonisesta ruutukuosista.
 
Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin rannekellomallistossaan.
 
Diesel on italialainen lifestylemuotibrändi, jonka juuret ovat farkuissa ja vapaa-ajan vaatteissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Dieselin kellot ja korut.
 
Muotisuunnittelija Donna Karanin DKNY- merkin tuotteiden innoittajana on urbaanin tyylikkyyden huipentuma New York: kaupunki, joka ei koskaan nuku.
Emporio Armanin koru- ja kellomallistot on suunnattu tyylistään varmoille naisille ja miehille, jotka arvostavat yksinkertaista mutta ylellistä designia.
Fossil on hauska, tyylikäs, erilainen ja trendikäs kello- ja korumerkki. Tuotteiden pakkauksena toimii aina aito ja persoonallinen Fossil-peltipurkki.
Hagerty-tuotteilla kiillotat korusi ja kellosi edustuskuntoon! Hagerty-hoitotuotevalikoimaan kuuluu muun muassa puhdistusnesteitä ja kiillotusliinoja.
Henry London on vintage-henkistä arvokkuutta ja upeita värejä yhdistävä Lontoo-henkinen brändi, joka henkii modernia elämäniloa.
Ikoniset ja rakastetut Leijona-kellot ovat Suomen kaikkien aikojen ostetuimpia kelloja, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, toimivuus ja tyyli.
Marc by Marc Jacobsin kellomallisto on suunnittelijan tyylin mukaisesti energinen, leikkisä ja monipuolinen
 
Maailmankuulun muotisuunnittelija Michael Korsin korujen ja kellojen puhdaslinjainen muotoilu tekee niistä ajattoman tyylikkäitä luksusasusteita.
Italialaisissa Morellato-kellorannekkeissa on käytetty parhaimpia mahdollisia materiaaleja eli huippulaadukasta nahkaa sekä kestäviä metalliosia.
Paletti Jewelry on suomalainen korumerkki, jonka mallistosta löydät laajan valikoiman elegantteja ja laadukkaita jalokivi- sekä kulta- ja hopeakoruja.
 
Rowin tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat kellorannekkeet, joiden avulla saat personoitua kellosi yksilöllisesti juuri sellaiseksi, kuin haluat.
Jo vuonna 1881 perustetun SEIKOn valikoima kattaa kellot aina tyylikkäistä ja arvokkaista malleista ainutlaatuisiin korkean teknologian tuotteisiin.
Tanskalainen Skagen edustaa maailmankuulua, pohjoismaisen minimalistista muotoilua. Skagen tuotevalikoimissa on sekä koruja että kelloja.
TRIWA on ruotsalainen, tyylikkään yksinkertainen kello- ja asustebrändi heille, jotka haluavat kelloiltaan ja asusteiltaan jotakin muuta kuin massaa laadusta ja tyylistä tinkimättä.
Varta on yksi maailman tunnetuimpia paristomerkkejä. Meiltä saat Vartan laadukkaat paristot niin seinä-, herätys- kuin rannekelloihinkin.